08:03 18.11.2020

У справі про розкрадання коштів на ремонт житлових будинків у Харкові з'явився ще один підозрюваний

1 хв читати
У справі про розкрадання коштів на ремонт житлових будинків у Харкові з'явився ще один підозрюваний

Колишньому директору приватного підприємства оголошено про підозру у справі про розкрадання коштів, призначених на ремонт житлових будинків у Харкові.

Як повідомляє прес-служба Харківської облпрокуратури, йому інкримінується ч. 3 ст. 191 (розтрата чужого майна шляхом зловживання посадовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно за попередньою змовою групою осіб) КК України.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що колишній директор комунального підприємства "Харківжитлобуд" і колишній директор приватного підприємства вступили в змову. Директор КП перераховував кошти на ремонт житлових будинків на рахунок приватної фірми, але фактично роботи виконували працівники підлеглого йому комунального підприємства. Приватною фірмою роботи виконувалися тільки на папері", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прокуратури, відповідно до установчих документів, "Харківжитлобуд" має проводити поточний ремонт у будинках самостійно і не може на свій розсуд укладати договори з підрядниками на виконання робіт, оскільки не має на це бюджету. В результаті змови між колишнім директором КП і екс-керівником фірми, гроші, призначені на виплату зарплати працівникам комунального підприємства, перераховувалися на рахунок приватної фірми.

За даними досудового слідства, завдані в результаті збитки перевищили 2,6 млн.грн.

Як повідомлялося, в травні у цьому кримінальному провадженні було оголошено про підозру колишньому директору комунального підприємства. Йому також інкримінується ч. 3 ст. 191 КК України.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА