19:51 18.11.2020

Артисти "Євробачення" 2021 року запишуть свої пісні "наживо", щоб гарантувати участь у конкурсі

2 хв читати
Артисти "Євробачення" 2021 року запишуть свої пісні "наживо", щоб гарантувати участь у конкурсі

Артисти, які представлятимуть свої країни на конкурсі "Євробачення-2021", попередньо запишуть свої живі виступи на випадок, якщо не зможуть взяти участь у конкурсі наживо, резервна копія зможе гарантувати їх участь у конкурсі.

"У міру наближення Євробачення-2021" ми можемо тепер розповісти, як всім учасникам буде гарантовано участь у конкурсі. Перед заходом кожна мовна компанія створить запис "у прямому ефірі", яку можна буде використовувати, якщо учасник не зможе поїхати в Роттердам через пандемію або в разі, якщо артист буде поміщений на карантин на місці", - йдеться в повідомленні на сайті огляду.

Уточнюється, що всіх мовників, які беруть участь у конкурсі, попросили записати живе виконання номера від своєї країни. Цей запис буде доставлено до початку конкурсу.

Запис відбуватиметься в реальному часі (як це було б на конкурсі) без внесення будь-яких змін до вокалу або будь-яку частину самого виступу після запису. Запис повинен бути унікальним і залишатися неопублікованим до конкурсу в травні.

"Референс-група конкурсу "Євробачення" затвердила додаткові заходи, які гарантують чесність конкурсу. Перед записом кожний мовник зустрінеться з координатором і представить графік запису, налаштування студії і план зйомки", - уточнили в повідомленні.

16 травня стало відомо, що конкурс "Євробачення 2021" пройде в Роттердамі. Рішення було оголошено під час спеціального шоу "Eurovision: Europe Shine A Lig", яке відбулося замість скасованого через пандемію коронавірусу конкурсу "Євробачення 2020".

18 березня організатори конкурсу оголосили, що "Євробачення" вперше в історії існування скасовано через коронавірус, конкурс відбудеться в 2021 році.

"Євробачення" - щорічний конкурс пісні серед країн Європейського мовного союзу. Конкурс проходить щорічно, починаючи з 1956 року, і є одним із найбільш популярних неспортивних заходів у світі з аудиторією до 600 мільйонів глядачів. З 2015 року в конкурсі бере участь Австралія.

"Євробачення-2020" цього року повинно було пройти з 12 до 16 травня в Роттердамі. Нідерланди отримали право приводити конкурс після перемоги свого виконавця Дункана Лоуренса на "Євробаченні" в 2019 році.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА