22:14 18.11.2020

Глави МЗС України та Бразилії обговорили активізацію двостороннього співробітництва

1 хв читати
Глави МЗС України та Бразилії обговорили активізацію двостороннього співробітництва

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів відеоконференцію з главою МЗС Бразилії Ернесто Араужо, під час якої сторони обговорили активізацію двостороннього співробітництва, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

Глава МЗС України виступив за активізацію українсько-бразильських відносин.

"Час відкрити нову сторінку у наших відносинах. Україна та Бразилія поєднані давніми історичними зв'язками, заснованими на дружбі та повазі. Нині Україна прагне повною мірою реалізувати численні можливості активізації українсько-бразильських відносин у сферах торгівлі, інвестицій, освіти, культури та інновацій" - зазначив Кулеба.

Міністри наголосили на важливості здійснення в наступному році візиту президента Бразилії в Україні і домовилися про активну співпрацю для змістовної підготовки візиту.

Глава МЗС України запропонував провести найближчим часом українсько-бразильський бізнес-форум для взаємної презентації торговельних і інвестиційних можливостей та подальшого налагодження прямих контактів між бізнесом.

Міністр закордонних справ України поінформував свого бразильського колегу Ернесто Араужо про ситуацію на тимчасово окупованих територіях України і українську ініціативу зі створення Кримської платформи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА