12:59 19.11.2020

"Планета кіно" призупинила нові проекти в Україні щонайменше на півроку - співвласник

2 хв читати
"Планета кіно" призупинила нові проекти в Україні щонайменше на півроку - співвласник

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" (Київ), що розвиває в Україні мережу кінотеатрів "Планета Кіно", призупинило нові проекти щонайменше на півроку.

"Поки що ми всі нові проекти поставили на паузу. Щонайменше на півроку. Наразі невідомо, що буде через півроку, скільки у нас залишиться кінотеатрів і в якому стані буде компанія. Тому все на паузі. Нових переговорів не ведемо", - розповів агентству "Інтерфакс-Україна" співвласник компанії Дмитро Деркач.

Він уточнив, що призупинені, зокрема, проект нового кінотеатру в Івано-Франківську, а також попередні переговори в Києві, Одесі та Харкові.

Водночас планується розширення кінотеатру "Планета кіно" в торговельно-розважальному центрі (ТРЦ) Forum Lviv у Львові за рахунок добудови двох залів. Згідно з повідомленням прес-служби Львівської міської ради, відповідні містобудівні умови і обмеження для ПрАТ "Мульті Весте Україна 3" затверджені 13 листопада.

"Ми цей проект ініціювали понад рік тому. Це добудова двох залів до вже наявних. Я так розумію, ТРЦ розробляє і затверджує проектну документацію для цього розширення. Крім додаткових двох залів кінотеатру, ТРЦ планує додати інші приміщення для оренди", - розповів Деркач.

Мережа "Планета Кіно" налічує дев'ять кінотеатрів у Києві, Одесі, Львові, Харкові, Сумах. Також відомо про плани компанії відкрити новий кінотеатр у ТРЦ Ocean Mall (Київ).

ТОВ "Тріумф Медіа Груп" створено в 2006 році, основним видом діяльності є демонстрація кінофільмів.

Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником підприємства є "Мувімакс Лімітед" (100%, Кіпр), кінцевими бенефіціарами - Дмитро Деркач і Андрій Шпиг. Статутний капітал становить 43 млн грн.

Як повідомлялося, відкриття ТРЦ Forum Lviv відбулося у 2015 році. Об'єкт площею 69 тис. кв. м (орендна - 36 тис. кв. м) став флагманським ТЦ компанії Multі в Україні. Загальна вартість проекту із залученням кредитних коштів Європейського банку реконструкції та розвитку та банку UniCredit до кінця квітня 2015 року становила майже EUR92 млн, при цьому в інфраструктуру міста (ремонт доріг, тротуарів) інвестовано понад EUR2 млн.

Позичальником у рамках реалізації проекту ТРЦ виступило ПрАТ "Мульті Весте Україна 3", девелоперами - "Мульті Девелопмент Юкрейн", "Галерея-Центр" і "Будхаус Групп", генпідрядник - "Солстрой".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА