19:37 19.11.2020

Кожні 17 секунд в Європі помирає одна людина від COVID-19

1 хв читати
Кожні 17 секунд в Європі помирає одна людина від COVID-19

У Всесвітній організації охорони здоров'я (ВООЗ) підрахували, що кожні 17 секунд на території Європи помирає одна людина від наслідків зараження коронавірусом COVID-19, повідомляє газета The Guardian.

За словами глави європейського підрозділу ВООЗ Ганса Клюге, в 53 країнах, які входять в європейський регіон відповідно до класифікації організації, зафіксовано 15,7 млн випадків захворювання коронавірусом, близько 4 млн з них виявлені за останній місяць.

Він зазначив, що понад 80% європейських країн за останні два тижні повідомили про показники захворюваності - понад 100 випадків на 100 тис. людей.

Клюге зазначив, що системи охорони здоров'я в Європі працюють на межі можливостей. Зокрема, у Франції відділення інтенсивної терапії зайняті на 95%, тоді як у Швейцарії - на всі 100%.

Напередодні в ВООЗ повідомили, що в Європі фіксується зниження темпів поширення коронавірусу COVID-19, проте кількість летальних випадків зростає.

Згідно з даними організації, кількість нових випадків в європейських країнах на минулому тижні знизилася вперше за останні три місяці.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА