22:18 19.11.2020

ЗМІ США необ'єктивно висвітлюють суперечки навколо виборів - адвокат Трампа

2 хв читати
ЗМІ США необ'єктивно висвітлюють суперечки навколо виборів - адвокат Трампа

Американські ЗМІ виявилися нездатні об'єктивно передавати інформацію про суперечки навколо голосування на президентських виборах, заявив у четвер особистий адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані.

"Ми намагаємося обійти цю залізну завісу цензури", - сказав він на прес-конференції у Вашингтоні.

Звертаючись до журналістів, він сказав, що "ви повинні робити вашу роботу і інформувати американський народ, незалежно від того, подобається вам інформація, що надходить, чи ні".

"У підсумку нам тут доводиться робити вашу роботу за вас, оскільки ви не справляєтеся", - додав Джуліані.

Як повідомлялося, на прес-конференції юристи штабу Трампа повідомили про свої наміри довести, що в низці штатів робилися добре сплановані і скоординовані спроби змінити результати голосування на користь суперника чинного президента США Джо Байдена.

Джуліані наголосив, що вся команда юристів працює, виходячи з реальної інформації, що надійшла до них. "Ніхто тут не дає волю фантазії", - запевнив він.

За словами адвоката Трампа, цими справами опікується команда дуже досвідчених юристів. "Я і сам здатний, буквально відчуваю в повітрі запах злочинів", - додав він.

Юристи на прес-конференції пояснили, що прагнутимуть домогтися розгляду зібраних ними даних у суді. Вони переконані, що можуть виграти таку справу. При цьому учасники прес-конференції пояснили, що особливість нинішньої ситуації в тому, що їм потрібно домогтися результату за короткий проміжок часу.

Раніше в листопаді Байден, грунтуючись на попередніх результатах голосування, опублікованих ЗМІ, оголосив себе переможцем виборів. Трамп поразки не визнав, оскільки вважає, що демократи сфальсифікували результати виборів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА