07:57 20.11.2020

У Києві планують продовжити пільги і спростити процедури для підтримки малого та середнього бізнесу

2 хв читати
У Києві планують продовжити пільги і спростити процедури для підтримки малого та середнього бізнесу

Київська міська влада ініціює продовження пільг і спрощення процедур для підтримки малого та середнього бізнесу, які приймалися Київрадою в березні 2020 року. Вони будуть винесені на розгляд депутатів новообраної Київської міськради, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Сьогодні ми зібралися з представниками бізнесу для обговорення проблемних питань, що виникли в зв'язку з карантином вихідного дня. Хочу зазначити, що місто зацікавлене в тому, щоб карантину було якомога менше. Міський бюджет так само, як і представники бізнесу, зазнає збитків через обмеження діяльності підприємців і несплату податків. Навесні, в межах своїх повноважень, ми ввели комплекс заходів з підтримки малого і середнього бізнесу. Зараз нашим головним завданням є продовження дії цих пільг до завершення карантину. Ми чесні з нашими підприємцями, ми партнери один для одного. Спільними зусиллями ми зможемо досягти бажаного результату, - розповів заступник голови КМДА Олександр Харченко.

Разом із тим, він додав, що для зменшення темпів поширення вірусу, необхідно, щоб хворі і контактні особи суворо дотримувалися карантину і режиму самоізоляції.

Зі свого боку, представники спільноти рестораторів зазначили, що пільги, введені містом у березні 2020 року, дозволили їм набагато легше перенести перші карантинні обмеження.

Також на зустрічі обговорювалися основні проблемні питання, а за її результатами сформовані чіткі позиції, на основі яких профільний департамент розробить план подальших дій.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА