16:20 20.11.2020

Дев'ятьох заручників захопив нападник в офісі мікрофінансової організації у Тбілісі - МВС Грузії

1 хв читати
Дев'ятьох заручників захопив нападник в офісі мікрофінансової організації у Тбілісі - МВС Грузії

Начальник патрульної поліції Грузії Важа Сірадзе повідомив журналістам у п'ятницю, що у розташованій на проспекті Церетелі у Тбілісі будівлі мікрофінансової організації "Ем-Бі-Сі" озброєний злочинець захопив у заручники дев'ятьох людей.

"Дев'ять заручників, один озброєний злочинець", - сказав він.

Сірадзе закликав ЗМІ не вести прямі репортажі з місця подій, щоб не заважати співробітникам правоохоронних органів проводити спецоперацію.

МВС Грузії, у свою чергу, повідомило, що "отримавши повідомлення про напад, співробітники поліції в режимі оперативного реагування оточили територію навколо місця події. Наразі мобілізовані на місце співробітники правоохоронних органів проводять всі необхідні та невідкладні заходи, а також проводяться слідчі та оперативні заходи".

Розслідування ведеться за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння вогнепальної зброї та грабежу за статтями 236 і 179 КК Грузії, йдеться у повідомленні відомства.

Раніше ЗМІ повідомляли, що п'ятеро озброєних нападників захопили заручників у будівлі однієї з мікрофінансових організацій у Тбілісі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА