22:25 20.11.2020

Завтра в Україні діятимуть нові санкції за порушення карантину - Клименко

1 хв читати

Протягом вихідних поліцейські будуть стежити за дотриманням вимог карантину вихідного дня, передбаченого рішенням уряду, заявив глава Національної поліції України Ігор Клименко.

"Відповідно до нововведень, поліцейські тепер можуть не тільки складати адміністративні протоколи за порушення карантину, а й на місці приймати рішення щодо фізичних осіб, які перебувають у громадських будівлях або транспорті без одягнених масок або респіраторів. Але в першу чергу поліцейські діятимуть превентивно, тобто спочатку зроблять зауваження. І тільки в разі відмови будуть документувати дії правопорушника", - роз'яснив Клименко під час селекторної наради з керівниками регіональних підрозділів поліції.

У суботу та неділю поліцейські на території держави проводитимуть рейдові перевірки, щоб проконтролювати дотримання суб'єктами господарювання рішення уряду про "карантин вихідного дня".

"Відповідно до прийнятого Закону України "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)", перебування в громадських будівлях, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без одягнених засобів індивідуального захисту, зокрема - респіраторів або захисних масок, що закривають ніс і рот, зокрема виготовлених самостійно, тягне за собою накладення штрафу від 170 до 255 гривень", - підсумували в Нацполіції.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

Генштаб ЗС України: На фронті було 104 бойові зіткнення, на авдіївському напрямку відбито 27 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 13 ракетних та 56 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по 11 районах скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА