06:47 22.11.2020

У Молдові добова кількість заражених коронавірусом знизилася до 1,3 тисячі

2 хв читати
У Молдові добова кількість заражених коронавірусом знизилася до 1,3 тисячі

У Молдові за добу підтверджено 1 тис. 306 нових випадків коронавірусу, загальна кількість заражених наблизилася до 97 тис., повідомили "Інтерфаксу" в суботу в прес-службі міністерства охорони здоров'я, праці та соціального захисту республіки.

Напередодні в Молдові було виявлено 1 тис. 422 нових випадки зараження COVID-19, в четвер - 1 тис. 442, у середу був зафіксований рекорд за кількістю нових випадків зараження - 1 тис. 607, у вівторок зареєстровано 1 тис. 069 нових випадків коронавірусу, в понеділок - 564.

"У суботу було оброблено 3 тис. 440 тестів, зокрема, 3 тис. 023 первинних. У результаті з'ясувалося, що 1 тис. 306 результати виявилися позитивними. Таким чином, загальна кількість зафіксованих випадків COVID-19 у Молдові складає 96 тис. 689", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про смерть ще 19 пацієнтів, у яких раніше діагностували коронавірус. Згідно з даними МОЗ, кількість жертв пандемії в Молдові зросла до 2 тис. 130 осіб.

У Молдові щодня реєструють близько півтори тисячі випадків зараження коронавірусом - приблизно на 50% більше, ніж було в жовтні. Рівень позитивних результатів тестів залишається високим - понад 35%. 16 тис. 447 осіб продовжують хворіти на коронавірус.

У Молдові діє режим надзвичайної ситуації у сфері охорони здоров'я. Заборонені заходи за участю понад 50 осіб, але дозволені весілля та інші заходи, працюють усі магазини, торгові центри, ринки, ресторани. Влада заявила, що не обмежуватимуте діяльність економічних агентів.

З 21 листопада в Кишиневі носіння маски є обов'язковим не тільки в приміщеннях і місцях скупчення громадян, а й на вулиці.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА