08:48 22.11.2020

Трамп заявив про сотні тисяч порушень, здатних змінити результат виборів

1 хв читати
Трамп заявив про сотні тисяч порушень, здатних змінити результат виборів

Президент США Дональд Трамп стверджує, що має в своєму розпорядженні достатню кількість даних для того, щоб змінити підсумки президентських виборів, переможцем яких ЗМІ оголосили кандидата від Демократичної партії Джо Байдена.

"... я не можу прийняти результати виборів із сотнями тисяч підроблених голосів, яких достатньо, щоб легко перевернути результати виборів", - написав Трамп у Twitter.

Твіт став заочною відповіддю Трампа члену Палати представників з Республіканської партії Ліз Чейні, яка закликала його поважати "недоторканність виборчого процесу".

"Чому Джо Байден так швидко формує кабінет, коли мої розслідувачі виявили сотні тисяч фальсифікованих голосів, яких достатньо, щоб "перевернути" принаймні чотири штати, чого, в свою чергу, більш ніж достатньо для перемоги на виборах?" - додав президент США, який мав надію, що суди зроблять те, "що необхідно".

Голосування на виборах президента США відбулось 3 листопада. Більшість голосів підраховані, але офіційно результати будуть оголошені пізніше. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ оголосили про перемогу Байдена, сам кандидат від демократів вважає себе обраним президентом США. З перемогою його вже привітали багато світових лідерів. Трамп підсумки виборів не визнає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА