07:17 23.11.2020

Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

За минулу добу російські найманці на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 22 листопада, зафіксовано шість фактів порушення режиму припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Так, в передмісті Авдіївки найманці відкрили вогонь з автоматичної станкового гранатомета, а неподалік Новолуганського - зі станкового протитанкового гранатомета. Поблизу населених пунктів Шуми і Водяне ворог застосував гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. Крім того, з боку тимчасово окупованої Ужівки в напрямку Водяного найманці провели дистанційне мінування позицій українських військ, використовуючи міни ПОМ-2.

"Про порушення режиму припинення вогню і зухвале використання заборонених мін збройними формуваннями Російської Федерації через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ", - наголосили в штабі.

У штабі також додали, що з початку поточної доби, 23 листопада, уздовж лінії розмежування спостерігалася тиша, порушень домовленостей у районі проведення операції не виявлено.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА