20:05 24.11.2020

Біля кордону з РФ затримано вантажівку з 800 нелегально зрубаними молодими соснами

1 хв читати
Біля кордону з РФ затримано вантажівку з 800 нелегально зрубаними молодими соснами

Вантажний автомобіль із 800 нелегально зрубаними соснами затримали у вівторок на ділянці відділу прикордонної служби "Гірськ" Чернігівського загону в Чернігівській області, повідомляється на сайті Державної прикордонної служби України.

"Прикордонний наряд за декілька кілометрів від кордону зупинив автомобіль "Рено" для перевірки законності перебування в межах контрольованого прикордонного району. За кермом вантажівки української реєстрації був житель прикордоння. За лобовим склом кабіни транспортного засобу красувалися синьо-жовті прапорці, а на дверцятах виднілися смуги російського триколору. Водій вантажівки повідомив правоохоронцям, що перевозить лісопродукцію, але жодних дозвільних документів для перевірки надати не зміг. Під час огляду транспортного засобу з'ясувалося, що закритий причіп заповнений соснами. Загалом там було 800 молодих хвойних дерев без необхідних маркувань", - ідеться в повідомленні.

Сосни вилучили представники Національної поліції, вирішується питання про початок кримінального провадження за ст.246 "Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу" Кримінального кодексу України.

"Варто зауважити, що нелегальні оборудки з новорічними деревами цього року зафіксовано доволі рано – за тиждень до початку календарної зими", - зазначили в Держприкордонслужбі.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА