07:44 25.11.2020

Російські найманці на Донбасі чотири рази обстріляли українські позиції, загинув військовослужбовець ЗСУ

2 хв читати
Російські найманці на Донбасі чотири рази обстріляли українські позиції, загинув військовослужбовець ЗСУ

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях, зокрема вогонь вів снайпер, у результаті чого смертельне поранення під Авдіївкою отримав український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, 24 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці чотири рази порушили досягнуті домовленості", - повідомляється в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у середу вранці.

Зокрема, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" порушення режиму припинення вогню зафіксовано поблизу населених пунктів Шуми і Південне. На цих ділянках противник застосовував стрілецьку зброю і підстовбурний гранатомет.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" вогнем зі стрілецької зброї противник провокував українських військових неподалік Водяного. Позиції ЗСУ в передмісті Авдіївки прицільним вогнем обстрілював ворожий снайпер.

"У результаті пострілу ворожого снайпера вогнепальне поранення отримав військовослужбовець об'єднаних сил. Для надання медичної допомоги важко поранений український захисник був доставлений до лікувального закладу. На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося. Командування об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого", - наголосили в штабі.

У штабі також зазначили, що про дії російських найманців було повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін.

"З початку поточної доби, 25 листопада, на всій лінії розмежування спостерігається тиша", - констатували українські військовослужбовці.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА