09:47 26.11.2020

У Федерації профспілок України заявляють, що суд заарештував Будинок профспілок та іншу її нерухомість

2 хв читати
У Федерації профспілок України заявляють, що суд заарештував Будинок профспілок та іншу її нерухомість

Печерський районний суд міста Києва 3 листопада заарештував Будинок профспілок та іншу нерухомість Федерації профспілок України (ФПУ), заявляють у Міжнародній федерації і додають, що збирають журналістів, щоб оприлюднити офіційну інформацію про реальний стан справи.

"Печерський районний суд Києва заарештував Будинок профспілок та іншу нерухомість Федерації профспілок України. Рішення було ухвалено ще 3 листопада, а оприлюднено 23 листопада. У ФПУ про це дізналися сьогодні зі столичної преси", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому у четвер уранці.

У ФПУ також анонсували зустріч із журналістами, на якій "буде оприлюднена вся офіційна інформація про реальний стан справи, в якій виявилося дуже багато замовчуваних деталей".

Згідно з оприлюдненим у судовому реєстрі рішенням, арешту за клопотанням прокурора Офісу генеральної прокуратури підлягають, зокрема, санаторії "Укрпрофоздоровниці" в Києві, Ірпені та Одесі, готель у Трускавці, столичний Будинок профспілок на майдані Незалежності, включаючи бізнес-центр (БЦ) Maidan Plaza, Міжнародний центр культури і мистецтв Федерації профспілок на алеї Героїв Небесної сотні, навчально-спортивна база "Святошин", ресторанний комплекс та інша нерухомість на Трухановому острові, гаражний комплекс на понад 7,6 тис. кв. м і низка інших об'єктів нерухомості в центрі Києва.

Як зазначено в судових рішеннях, досудове розслідування встановило, що службові особи Федерації профспілок та інші суб'єкти господарської діяльності привласнили низку об'єктів державної нерухомості в особливо великих розмірах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА