07:35 28.11.2020

Трамп: Байден програв президентську гонку в великих містах, а переміг - у корумпованих

2 хв читати
Трамп: Байден програв президентську гонку в великих містах, а переміг - у корумпованих

Американський президент Дональд Трамп укотре розкритикував результати президентських виборів у США, на яких більше голосів дісталося кандидату від демократів Джо Байдену, зазначивши, що той програв у найбільших містах, а виграв в одних із найбільш корумпованих.

"У Байдена погані результати в великих містах (за даними Politico), за винятком Детройта (більше голосів, ніж людей!), Філадельфії, Атланті і Мілуокі, де йому було необхідно здобути перемогу. Не дивно, що всі вони розташовані в найважливіших "хитких" штатах, давно відомих своєю політичною корумпованістю!" - написав Трамп у Twitter.

Раніше в п'ятницю Трамп у черговий раз обвинуватив демократів у фальсифікації результатів виборів.

Він назвав чиновників в Джорджії і Пенсильванії "ворогами держави" і "комуністами", які допомогли Байдену виграти вибори за рахунок фальсифікації підсумків.

Одночасно Трамп заявляв, що визнає перемогу кандидата від демократів Джо Байдена на президентських виборах, якщо колегія вибірників проголосує за нього. Він додав, що якщо колегія вибірників підтвердить перемогу Байдена, "вони зроблять помилку", але, тим не менш, він відмовиться від влади і залишить Білий дім.

Дотепер республіканці гарантували собі 50 місць у Сенаті, демократи - 48. Для контролю над верхньою палатою Конгресу США необхідний 51 голос, тому республіканцям досить перемоги в Джорджії одного з кандидатів. У разі рівного розподілу голосів вирішальний переходить до віце-президента.

За підсумками виборів до палати представників демократи зберегли контроль над нижньою палатою Конгресу.

Вибори в США відбулися 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, офіційні результати обробки бюлетенів будуть відомі пізніше. На підставі наявних даних 7 листопада провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу Байдена на виборах президента. Сам Байден також у зверненні до нації оголосив себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Республіканець Трамп, який обвинуватив демократів у шахрайстві і в тому, що вони "вкрали" у нього перемогу, не визнає поразки. Він ініціював низку судових позовів з метою добитися перегляду результатів голосування в кількох штатах

Виборці колегії вибірників у кожному штаті повинні проголосувати 14 грудня.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА