19:00 28.11.2020

Російські найманці 6 разів порушили режим тиші на Донбасі, зафіксовано застосування БПЛА

1 хв читати
Російські найманці 6 разів порушили режим тиші на Донбасі, зафіксовано застосування БПЛА

Російські найманці з початку поточної доби шість разів порушили домовленості режиму припинення вогню, втрат немає, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Два факти порушення режиму припинення вогню зафіксовано недалеко від населеного пункту Водяне. На цій ділянці з початком доби ворог застосував міномети калібру 120-мм і 82-мм, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю, а в обідній час - ручний протитанковий гранатомет. Також двічі протягом доби вогонь зі стрілецької зброї і протитанкового гранатомета ворог відкривав поблизу Південного. Пострілами з великокаліберного кулемета противник провокував наших захисників поблизу Луганського", - сказано в повідомленні штабу ООС на сторінці в Facebook.

Зазначається, що вогневі провокації супротивника не несли загрози українським військовослужбовцям, тому вони зброю у відповідь не застосовували. Серед особового складу об'єднаних сил бойових втрат і поранень немає.

"Крім того, на Приазов'ї, всупереч домовленостям, досягнутим в рамках Тристоронньої контактної групи, задокументовано проліт ворожого БПЛА типу "квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. Засобами радіоелектронної боротьби об'єднаних сил негайно було здійснено радіозаглушення каналів керування та навігації безпілотника противника, що унеможливило його подальше використання", - додали в штабі ООС.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА