19:05 28.11.2020

Міністра з контролю програми вакцинації від COVID-19 призначили в Британії

1 хв читати
Міністра з контролю програми вакцинації від COVID-19 призначили в Британії

Британський уряд призначив парламентарія Надхима Захаві міністром, основним обов'язком якого стане контроль програми вакцинації британців від коронавірусу COVID-19, повідомляє Associated Press.

"Прем'єр-міністр Борис Джонсон заявив, що консерватор Надхим Задаві контролюватиме найбільшу за останні десятиліття вакцинацію громадян в країні", - йдеться в повідомленні.

Нині британські регулятори перевіряють дві вакцини. Одна розроблена компаніями Pfizer і BioNTech, друга - фахівцями Університету Оксфорда і компанією AstraZeneca. Лікарням повідомили про те, що в разі схвалення вакцини Pfizer, вони зможуть отримати її на тижні, який розпочнеться 7 грудня, писала газета The Guardian.

Першими вакцину отримають співробітники сфери охорони здоров'я і пацієнти в будинках для людей похилого віку, а також люди похилого віку. Британія замовила для програми вакцинації 40 млн доз вакцини Pfizer і 100 млн доз AstraZeneca.

Міністр Майкл Гоув заявив газеті The Times, що зараз у лікарнях лікуються 16 тис. людей з коронавірусом, це не набагато менше показників у квітні в розпал першої хвилі COVID-19. Він зазначив, що поступово, якщо зростання кількості заражень продовжиться, пацієнти з коронавірусом витіснять інших хворих, окрім тих, кому потрібна невідкладна допомога, а в подальшому і їх.

У Великій Британії через хвороби, викликані COVID-19, померли 57 тис. людей, заражених з початку пандемії понад 1,5 млн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА