13:46 29.11.2020

Очевидці повідомили про затримання на акціях протесту в Мінську, поліція застосувала спецзасоби

1 хв читати

Точкові затримання відбулися в багатьох районах Мінська, де проходять несанкціоновані акції протесту, повідомляють очевидці в неділю.

Перші затримання відбулися в мікрорайоні Лошиця. Потім почали з'являтися дані про розгін колон в Уруччі, Домбровці та інших районах Мінська.

У селищі Боровляни під Мінськом, за інформацією очевидців, правоохоронці застосували спецзасоби щодо протестувальників, відомо і про затриманих.

За даними незареєстрованого в республіці правозахисного центру "Весна", на несанкціонованих акціях протесту затримано 15 осіб. Список "Весни" продовжує доповнюватися.

У Мінську в неділю проходить чергова акція протесту. Вона проходить в районному форматі, учасники збираються в колони в своїх дворах і районах, а потім рухаються до точок збору.

У Білорусі з 9 серпня тривають масові акції протесту проти підсумків виборів президента, на яких переможцем оголосили нинішнього главу держави Олександр Лукашенко, який обіймає цю посаду з 1994 року. Наймасовіші акції проходять щонеділі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА