07:19 01.12.2020

Російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню за минулу добу, українські військовослужбовці не постраждали

 

За минулу добу російські найманці на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Упродовж минулої доби, 30 листопада, озброєні формування Російської Федерації і її найманці чотири рази порушили домовленості, досягнуті під час засідання Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020. Так, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу населених пунктів Водяне та Новотошківське. Крім того, режим припинення вогню противник порушив поблизу Гнутового, задіявши на цій ділянці станковий протитанковий гранатомет. Бойових втрат і поранень у результаті провокаційних ворожих пострілів серед українських захисників не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Крім того, на Приазов'ї задокументований проліт БПЛА противника типу "Квадро" з перетином лінії розмежування. Зосередженим вогнем зі стрілецької зброї українські воїни збили безпілотний літальний апарат противника.

"З початку поточної доби, 1 грудня, уздовж лінії розмежування пострілів з боку російсько-окупаційних військ не відзначено, на всіх ділянках відповідальності підрозділів об'єднаних сил спостерігається тиша", - підсумували в штабі ООС.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА