12:24 01.12.2020

Трьох російських найманців оголосили в міжнародний розшук - СБУ

1 хв читати
Трьох російських найманців оголосили в міжнародний розшук - СБУ

 Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) викрила трьох учасників незаконних збройних формувань так званої ДНР, які брали активну участь у бойових діях проти підрозділів антитерористичної операції та Операції об'єднаних сил.

Як повідомляється на сайті СБУ у вівторок, через постійне перебування зловмисників на тимчасово непідконтрольній українській владі території слідчі СБУ повідомили їм заочно про підозру у вчиненні злочинів за ч.1 ст.258-3 (створення терористичної групи чи організації) і ч.2 ст.260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України.

Фігурантів оголошено в міжнародний розшук. Наразі суд вирішує питання про здійснення щодо підозрюваних спеціального досудового розслідування.

"За даними слідства, троє фігурантів, один з яких є начальником штабу протитанкового дивізіону так званої Гвардійської оперативно-тактичної групи "Кольчуга", у 2014-2015 роках приєдналися до лав терористичних угруповань. Встановлено, що бойовики причетні до обстрілу позицій українських військових підрозділів та правоохоронних органів", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА