06:56 02.12.2020

Великий бізнес не повинен ухилятися від сплати податків, ховаючись за ФОП

1 хв читати
Великий бізнес не повинен ухилятися від сплати податків, ховаючись за ФОП

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак наголошує на важливості прийняття Верховною Радою законопроекту, який на рік відкладає обов'язкове використання касових апаратів для фізичних осіб-підприємців II-IV груп.

На своїй сторінці в Фейсбук у вівторок Єрмак нагадав, що відповідний законопроект був поданий президентом України Володимиром Зеленським як невідкладний, і на його базі фракції знайшли компромісне рішення, яке отримало 319 голосів "за".

"Документ скасовує норму про так званий кешбек, яка викликала велике обурення в суспільстві. Прийняті поправки також зменшують перелік ризикових видів діяльності і прив'язують всі ліміти до ставки мінімальної заробітної плати, зокрема ліміт фіскалізації", - зазначив Єрмак.

Керівник ОПУ наголосив, що в умовах пандемії і карантину для президента Зеленського важливо підтримати саме чесний малий і середній бізнес.

"Однак також важливо, щоб великий бізнес не ухилявся від сплати податків, ховаючись за ФОП. Увага фіскальних органів повинна бути прикутою саме до подібних схем.

А чесні невеликі підприємці повинні працювати спокійно", - зазначив він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА