17:05 02.12.2020

Мобільні бригади майже за тиждень зробили понад 180 виїздів для забору тестів на COVID-19 за зверненнями через контакт-центр МОЗ

1 хв читати
Мобільні бригади майже за тиждень зробили понад 180 виїздів для забору тестів на COVID-19 за зверненнями через контакт-центр МОЗ

Мобільні бригади з 26 листопада здійснили понад 180 виїздів для забору тестів на COVID-19 за зверненнями через національний контакт-центр Міністерства охорони здоров'я щодо протидії поширенню COVID-19, повідомляє прес-служба відомства з посиланням на заступника міністра Ярослава Кучера.

Кучер зазначив, що опція виклику мобільної бригади через звернення до контакт-центру на сьогодні працює у тестовому режимі.

"Оператори центру не є лікарями, тож не ухвалюють рішень про доцільність виїзду мобільних бригад. Таке рішення беруть на себе мобільні бригади на основі запиту в контакт-центр", - сказав він.

Кучер повідомив, що протягом місяця до національного контакт-центру звернулися понад 66 тис. осіб, 15,586 тис. дзвінків були оброблені автоматичними системами, 50,899 тис. - спрямовані на операторів. Для обробки в місцевих державних адміністраціях було передано 6141 зареєстроване звернення.

Найбільше звернень до контакт-центру надійшло від жителів Волинської, Хмельницької, Вінницької, Житомирської, Полтавської, Івано-Франківської, Львівської, Херсонської та Миколаївської областей.

Найактуальнішими були звернення з питань діагностики - 56,98% (7674 дзвінки), запити щодо інформації про COVID-19 - 19,36% (2607 дзвінків), самоізоляції та обсервації - 16,78% (2260 дзвінків) і запитання від медичних працівників - 6,88% (926 дзвінків).

Як повідомлялося, МОЗ оголосило про запуск у тестовому режимі з 26 листопада 2020 року можливості виклику мобільних бригад для тестування на COVID-19 через контактний центр міністерства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

Спровоковану ворожим артобстрілом пожежу в Куп'янську ліквідовано, незважаючи на загрозу повторних обстрілів

Суд визнав наявність російського громадянства в колишньої топпосадовиці Мін'юсту Прилуцької

Грузія продовжила термін перебування українців без візи до трьох років

У західних областях України в четвер удень 9-14°; на решті території 17-22°

У Києві очікують, що законопроєкт про допомогу Україні Байден підпише негайно – Єрмак

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА