17:52 02.12.2020

"Київстар" запустив послугу юридичної консультації

2 хв читати
"Київстар" запустив послугу юридичної консультації

Мобільний оператор "Київстар" запустив для абонентів послугу отримання юридичної консультації телефоном або на сайті - "Юрист онлайн".

Як повідомила прес-служба компанії в середу, користувачам послуги пропонуються юридичні консультації з питань у сімейному, спадковому, податковому праві, не пов'язаних із веденням бізнесу, з питань, пов'язаних із володінням і використанням автомобіля, нерухомості, комунальних послуг. Документи, які допомагає готувати юрист, - заяви, договори, позови, довіреності та інші.

Зазначається, що в рамках послуги є два варіанти підписки - "Юрист онлайн класичний" і "Юрист онлайн безлімітний".

"Юрист онлайн класичний" передбачає консультацію з трьох питань і підготовку трьох угод. Вартість передплати 30 грн на місяць. "Юрист онлайн безлімітний" - безлімітна кількість консультацій і підготовка до 10 правових документів, вартість - 50 грн на місяць.

Вартість передплати списується з мобільного рахунку абонента.

"Київстар" першим серед мобільних операторів України пропонує своїм абонентам віддалено отримувати юридичні послуги в ситуаціях, з якими кожен із нас може стикатися у повсякденному житті. Сьогодні, коли спілкування, робота, навчання переходять в онлайн, для "Київстар" важливо забезпечити клієнтам зручним способом отримувати необхідні для комфортного життя послуги. Так, ми вже запустили застосунок для медичних консультацій - Doctor online - і застосунок із тренуваннями для дому та спортзалу - Fitstar", - наводить прес-служба слова директора з маркетингу компанії "Київстар" Павла Данімана.

Партнером сервісу є ТОВ "Юридичні та податкові радники", яке надає консультації в галузі права, оподаткування, аудиту та інші.

"Для нас співпраця з "Київстар" - новий крок у розвитку нашого сервісу з надання юридичних онлайн-консультацій. Ми гарантуємо, що абоненти "Київстар" отримають лише кваліфіковану юридичну допомогу, адже кожну консультацію надає не просто юрист, а адвокат із ліцензією. Згідно із законодавством України кожен адвокат несе адміністративну та кримінальну відповідальність за надання консультацій, що виключає навіть теоретичну можливість, що консультація буде надана неякісно або некваліфіковано", - додав директор ТОВ "Юридичні та податкові радники" Руслан Клименко.

Для роботи з послугою необхідно подати заявку на її підключення, після чого приходить SMS-повідомлення з підтвердженням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

Ізраїль готовий дати "останній шанс" переговорам для угоди з ХАМАС щодо заручників

SpaceX розраховує зробити місячну ракету Starship повністю багаторазовою до кінця 2025 року

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА