18:38 07.06.2011

Metro Group до 2013 р. планує інвестувати 1 млрд грн у відкриття 20 магазинів в Україні

2 хв читати

Німецький концерн Metro Group планує продовжити розвиток своїх мереж в Україні і до 2013 року відкрити 20 магазинів, повідомив головний виконавчий директор Metro Group Екхард Кордес.

"Україна, як країна з великим населенням та економікою, що відновлюється, є дуже привабливим ринком для торговельних операторів. Ми впевнені, що тут ще є величезний потенціал для подальшого розвитку наших торговельних підрозділів у найближчі роки. Ми бачимо можливість для відкриття ще 20 магазинів обох торгових підрозділів (Metro Cash&Carry і мережі гіпермаркетів Real - ІФ) в Україні до 2013 року", - цитує прес-служба Е. Кордеса.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі компанії, до відкриття заплановано 15 магазинів "Метро Кеш енд Керрі" і п'ять гіпермаркетів Real.

"До 2013 року компанія додатково інвестує в країну 1 млрд грн", - повідомили в прес-службі компанії.

Водночас член ради директорів Metro Group, головний виконавчий директор Metro Cash&Carry, відповідальний за Азію, СНД і нові ринки, Франс Муллер повідомив, що Metro Group у 2011 році планує відкрити в Україні ще три класичних магазини "Метро Кеш енд Керрі".

"Перші результати роботи нового формату - багатообіцяючі. Ми продовжимо розвивати "Metro бази" в Україні, а також відкриємо три класичних магазини (Metro Cash&Carry - ІФ) у цьому році", - цитує його прес-служба.

У прес-релізі також зазначається, що мережа гіпермаркетів Real продовжить свій розвиток в Україні в 2012 році і, в першу чергу, зосередиться на Київському регіоні.

На сьогоднішній день компанія "Метро Кеш енд Керрі Україна" (Київ), що входить до німецького концерну Metro Group, управляє 26-ю класичними магазинами в 18 містах України. Асортимент таких магазинів налічує 29 тис. найменувань товарів.

В Україні також працюють дві "Metro бази" - у Кременчуці та Кіровограді. Формат магазинів "Metro база" пропонує понад 2 тис. найменувань товарів.

Мережа гіпермаркетів Real представлена в Україні одним магазином.

Metro Cash&Carry з 2003 року інвестувало понад EUR470 млн у розвиток в Україні і створила понад 7 тис. нових робочих місць. Компанія пропонує товари під власними торговими марками (ВТМ). Асортимент ВТМ компанії наразі нараховує понад 1,3 тис. продовольчих і непродовольчих товарів під шістьма брендами. У 2010 році частка ВТМ у загальному обсязі продажів компанії становила 10,5%. Протягом найближчих років запропоновано збільшити її удвічі.

Компанія "Метро Кеш енд Керрі Україна" в 2010 році збільшила продажі на 4,4% - до EUR807 млн (у 2009 році - EUR773 млн).

Мережа Metro Group налічує понад 2,1 тис. магазинів у 33 країнах. До Metro Group входять торговельні підрозділи: Metro/Makro Cash&Carry, гіпермаркети Real, Media Markt і Saturn, універмаги Galeria Kaufhof.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив із делегацією групи Європарламенту Renew Europe військову допомогу та євроінтеграцію України

Засновника криптобіржі FTX Сема Бенкмана-Фріда засуджено до 25 років в'язниці

Нікопольський район протягом дня зазнав п’яти артилерійських обстрілів і п’яти атак БПЛА

План України з п'яти кроків щодо розблокування українсько-польського кордону має позитивну динаміку - Шмигаль

Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

Зеленський і голова Національних зборів Франції обговорили співпрацю в оборонній сфері

Лише 3% випущених РФ із початку року по Україні ракет, безпілотників і керованих бомб уразили військові цілі - Умєров

Окупанти завдали авіаудару по Миколаївці Донецької області, загинула місцева жителька - МВС

Україні потрібна допомога, щоб підготуватися до російського наступу, - Зеленський

СБУ повідомила про підозру ватажкам "ДНР" за голосування на незаконних виборах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА