07:52 03.12.2020

Консультації щодо проекту держбюджету на 2021 рік триватимуть, але від них не варто чекати великих змін - глава комітету з питань фінансів

1 хв читати
Консультації щодо проекту держбюджету на 2021 рік триватимуть, але від них не варто чекати великих змін - глава комітету з питань фінансів

Консультації щодо законопроекту Про державний бюджет на наступний рік продовжаться, але якихось істотних змін в бюджеті чекати не варто, вважає глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев (фракція "Слуга народу").

"Я думаю, що ми ще продовжимо консультації за проектом бюджету, але так чи інакше там якихось істотних змін не буде", - сказав Гетманцев журналістам після засідання фракції в середу в Києві.

За його словами, буде зроблено все можливе, щоб народні депутати не приймали бюджет вночі.

"Ми, безумовно, повинні прийняти бюджет, якомога швидше, щоб ми змогли надати поштовху бюджетному процесу на місцевому рівні. Тому я думаю, що це має статися на наступному (пленарному - ІФ) тижні. І не буде бюджетної ночі, саме тому і проводяться такі засідання фракції, щоб всі питання з'ясувати зараз", - зазначив Гетманцев.

Він також наголосив, що проект бюджету на наступний рік - "реальний, приземлений, який відповідає кризовому стану в Україні та світі".

"У нас усіх багато питань до проекту бюджету, але це те, з чим ми змушені змиритися, якщо ми хочемо жити в реальному фінансовому світі, а не жити ілюзіями", - переконаний народний депутат.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА