08:04 03.12.2020

Трамп заявив, що захищатиме чесність голосування

2 хв читати
Трамп заявив, що захищатиме чесність голосування

Президент США Дональд Трамп заявив, що захищатиме чесність голосування і процес підрахунку голосів повинен тривати.

"Потрібно дозволити тривати конституційному процесу. Ми будемо захищати чесність голосування, гарантуючи, що кожен законний бюлетень буде врахований і що жоден незаконний бюлетень не буде підрахований", - заявив Трамп під час свого 46-хвилинного звернення, розміщеного в Twitter і Facebook.

Він наголосив, що його зусилля спрямовані на те, щоб "американці могли вірити в ці вибори і в усі майбутні вибори".

У зверненні, яке Трамп назвав, можливо, "найважливішою промовою, яку я коли-небудь вимовляв", він укотре повідомив, що під час виборів відбулося "багато поганого".

За словами президента, машини для голосування міняли голоси, подані за нього, на Байдена. Він зазначив, що "мільйони" незаконних голосів були подані в хитких штатах, а підрахунок голосів повинен був припинитися в ніч виборів до того, як були підраховані поштові бюлетені.

"Це колосальне розширення поштового голосування відкрило ворота для масового шахрайства", - сказав Трамп.

Він обвинуватив демократів у тому, що вони "хотіли вкрасти вибори 2020 року".

"Всі демократичні зусилля з розширення голосування поштою заклали основу для системного шахрайства на цих виборах", - додав чинний президент.

"Якщо ми праві щодо шахрайства, Джо Байден не може бути президентом. Йдеться про сотні тисяч голосів. Ми говоримо про такі цифри, яких ще ніхто ніколи не бачив", - наголосив Трамп.

Він заявив, що "сповнений рішучості захистити нашу виборчу систему".

"Наша країна не може жити з такими виборами", - уклав Трамп.

Голосування в США відбулося 3 листопада. Більшість голосів вже підраховано, однак офіційні результати обробки бюлетенів у Сполучених Штатах будуть відомі пізніше в листопаді. На підставі наявних даних провідні американські ЗМІ спрогнозували перемогу кандидата від Демократичної парії Джо Байдена на виборах президента. Сам Байден також вважає себе переможцем виборів, з успіхом на них його привітали багато світових лідерів.

Однак Трамп, який намагався переобратися на пост, з цим не згоден і оскаржує результати голосування в кількох штатах, зокрема - в Арізоні. Адвокати Трампа прагнуть довести, що вибори відбулись з порушеннями, які позбавили його перемоги.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА