07:24 04.12.2020

На Київщині затримано організатора міжнародного каналу торгівлі людьми

1 хв читати
На Київщині затримано організатора міжнародного каналу торгівлі людьми

Поліцейські Київської області затримали чоловіка, який організував міжнародний канал торгівлі людьми, повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Зловмисник вербував жінок, які опинилися в скрутному матеріальному становищі, і переправляв їх через державний кордон для подальшої сексуальної експлуатації в порно-індустрії", - сказано в повідомленні на сайті поліції області в четвер увечері.

Правоохоронцями встановлено, що канал поставки жінок організував 26-річний житель Луганщини. У мережі інтернет він розміщував оголошення про високооплачувану роботу за кордоном для молодих жінок. Однак після перетину державного кордону жінки на замовлення одного з відомих європейських режисерів потрапляли в порно-бізнес, а повернення на батьківщину було неможливо через боргову кабалу, до якої потрапляли дівчата.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем його проживання, працівники поліції виявили речові докази - ноутбук і мобільний телефон, що підтверджують його протиправну діяльність.

"Працівники поліції затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. До обрання запобіжного заходу він перебуватиме в ізоляторі тимчасового утримання", - уточнили в поліції.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.149 (Торгівля людьми) КК України. Зараз вирішується питання про оголошення затриманому про підозру у вчиненні злочину, суд обере для нього запобіжний захід.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА