19:13 04.12.2020

Уряд врахує пропозиції мерів і голів обладміністрацій під час посилення карантину

1 хв читати
Уряд врахує пропозиції мерів і голів обладміністрацій під час посилення карантину

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що уряд врахує пропозиції міських голів та голів обласних державних адміністрацій під час розроблення посилених карантинних заходів для протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

"Уряд розробляє перелік можливих протиепідемічних обмежень, зокрема, враховуючи відповіді та пропозиції, які в опитуванні надали голови міст та обласних державних адміністрацій", - йдеться в повідомленні прес-служби уряду за результатами онлайн-наради Шмигаля з міськими головами щодо ситуації з поширенням COVID-19 на території України.

У повідомленні зазначено, що керівники міст та обладміністрації спільні в думці щодо обмеження на час посиленого карантину діяльності дискотек і нічних клубів, закладів громадського харчування з організацією дозвілля, хостелів. Також понад 90% підтримують обмеження в роботі святкових ярмарків, ТРЦ, ресторанів, кінотеатрів і театрів.

"Повний перелік уже узгоджених заходів ми оприлюднимо під час засідання Кабінету міністрів наступної середи, 9 грудня", - розповів прем'єр.

Під час наради глава уряду також нагадав, що на період дії карантину в Україні продовжує діяти мораторій на перевірки бізнесу контролюючими органами. "Важливо, що всі перевірки бізнесу на цей час, зокрема Державною податковою службою та іншими контролюючими органами, заборонені. Можуть здійснювати лише перевірки на дотримання протиепідемічних заходів", - наголосив Шмигаль.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА