22:03 04.12.2020

Суд продовжив до лютого арешт обвинувачених у вбивстві активістки Гандзюк Мангера і Левіна

1 хв читати
Суд продовжив до лютого арешт обвинувачених у вбивстві активістки Гандзюк Мангера і Левіна

Дніпровський райсуд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід у вигляді утримання під вартою обвинуваченим у вбивстві активістки Катерини Гандзюк - главі Херсонської облради Владиславу Мангеру і Олексію Левіну.

"Дніпровський районний суд Києва ... розглянувши клопотання прокурора щодо продовження строку тримання під вартою обвинувачених ... постановив у задоволенні клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу обвинуваченим Мангеру і Левіну відмовити. Клопотання прокурора стосовно продовження строку тримання під вартою Мангера і Левіна задовольнити, продовжити запобіжний захід Мангеру ... терміном на 60 днів до 1 лютого 2021 року без визначення застави. Продовжити запобіжний захід обвинуваченому Левіну ... терміном на 60 днів до 1 лютого 2021 року включно, без визначення розміру застави", - йдеться в резолютивній частині ухвали суду, оголошеної в п'ятницю в прямому ефірі на ютуб-каналі "Судова влада України".

Під час судового засідання захист обвинувачених просив про зміну запобіжного заходу, відзначаючи безпідставність обвинувачення і запобіжного заходу. Мангер заявив, що обвинувачення на його адресу будується на недостовірних свідченнях свідків, і він перебуває під вартою без будь-яких доказів провини. "Дістало сидіти в тюрмі півроку, тому що комусь це треба, дістало слухати відверту брехню", сказав він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА