12:36 06.12.2020

Прикордонники заборонили в'їзд в Україну музиканту Петру Мамонову

1 хв читати
Прикордонники заборонили в'їзд в Україну музиканту Петру Мамонову

Російському рок-музиканту Петру Мамонову на три роки заборонили в'їзд в Україну, оскільки він раніше незаконно відвідував тимчасово окупований Крим, повідомила Державна прикордонна служба України.

"Учора в аеропорту "Бориспіль" під час оформлення пасажирів авіарейсу з Туреччини, прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" зупинили двох громадян РФ. Іноземці порушили порядок в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію України АР Крим. Одним із них виявився російський рок-музикант, учасник групи "Звуки Му", актор і радіоведучий - громадянин М", - йдеться в повідомленні на сайті Держприкордонслужби в неділю.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в Держприкордонслужбі, йдеться про рок-музиканта Петра Мамонова. Він разом з громадянкою РФ прямував в Україну нібито в особистих цілях.

"Під час заходів контролю прикордонники встановили, що росіяни раніше незаконно відвідували тимчасово окупований Крим. Враховуючи всі обставини, співробітники Держприкордонслужби відмовили іноземцям у перетині кордону і обом на три роки заборонили в'їзд в Україну. Громадяни РФ вибули назад зворотним авіарейсом", - зазначили в Держприкордонслужбі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

Зеленський розраховує на допомогу Данії в пошуку додаткових систем ППО для Миколаївської області

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

Ворог атакував Полтавщину, попередньо, без жертв і постраждалих - голова ОВА

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про індивідуальні освітні траєкторії - віцепрем'єр Федоров

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА