08:40 09.12.2020

Лідери демократів у Конгресі США вважають неприйнятною пропозицію Білого дому зі стимулювання економіки

1 хв читати
Лідери демократів у Конгресі США вважають неприйнятною пропозицію Білого дому зі стимулювання економіки

Спікер Палати представників США Ненсі Пелосі та лідер демократів у Сенаті Чак Шумер заявили, що нова пропозиція Білого дому зі стимулювання економіки в умовах пандемії COVID-19 є "неприйнятною".

"Пропозиція президента розпочинається зі скорочення виплат із безробіття, які обговорюють члени двох партій Палати представників і Сенату, з $180 до 40 млрд. Це неприйнятно", - йдеться в спільній заяві Пелосі і Шумера, розміщеній на сайті спікера.

Вони зазначають, що пропозиція також не має перешкоджати двопартійним переговорам у Конгресі.

"Члени Палати представників і Сенату вели добросовісні переговори і продовжують домагатися прогресу. Двопартійні переговори - найкраща надія на двопартійне рішення", - додали законодавці.

Раніше міністр фінансів США Стівен Мнучін заявив, що запропонував спікеру Пелосі витратити на пакет заходів підтримки від COVID-19 близько $916 млрд. Він додав, що розглянув цю пропозицію з лідером сенатської більшості Мітчем Макконнеллом.

Рішення про вжиття заходів щодо підтримки економіки в умовах пандемії має бути ухвалено до 31 грудня. Раніше Конгрес виділив на підтримку економіки більш як $3 трлн.

Президент США Дональд Трамп і лідери Конгресу в обох партіях згодні з тим, що ще один раунд економічної допомоги необхідний для підтримки економіки країни, але не можуть зійтися на сумі необхідних коштів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА