18:19 09.12.2020

Кабмін змінив низку карантинних обмежень

1 хв читати
Кабмін змінив низку карантинних обмежень

Кабінет Міністрів України продовжив карантин до 28 лютого 2021 року і вніс зміни до карантинних обмежень, повідомив заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко під час прес-брифінгу за підсумками засідання уряду в середу.

"До 8 січня діятимуть ті "помаранчеві" обмеження, які діяли в адаптивному карантині з деякими оновленнями. Оновлення стосуватимуться роботи церков та інших релігійних установ, закладів культури, зокрема театрів, кінотеатрів, музеїв, де буде дозволено заповнення або 50% посадочних місць, або з урахуванням одна особа на 10 кв. м", - сказав він.

"Додатково до 8 січня буде заборонено проводити святкові заходи, майстер-класи, банкети в закладах громадського харчування. Роботу закладів громадського харчування продовжили до 23:00, але з урахуванням проведення розрахунків і замовлень до 22:00. Фактично це означає заборону на вхід після 22:00, але останній відвідувач повинен залишити заклад після 23:00. Також будуть заборонені масові заходи, зокрема концерти в школах і садочках. Будуть дозволені лише за участю дітей одного класу або групи без батьків. З 25 січня ми знову входимо в "помаранчеву" зону, діятимуть ті самі обмеження", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА