06:53 10.12.2020

У Києві продовжують блокувати будівництво Подільського мостового переходу

2 хв читати
У Києві продовжують блокувати будівництво Подільського мостового переходу

Блокування будівництва Подільського мостового переходу в Києві триває, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на інформацію КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Київ".

"Протестувальники продовжують перешкоджати будівництву об'єкта інженерно-транспортної інфраструктури загальноміського значення, законність спорудження якого підтверджена повним пакетом дозвільної та погоджувальної документації. Блокування проїзду будівельного і технологічного транспорту на вулицях Центральна Садова, Призалізнична та Дамбова до об'єкта "Будівництво Подільського мостового переходу через р.Дніпро в м.Києві" є абсолютно необгрунтованим і безпідставним", - йдеться в повідомленні в середу.

У КП наголошують, що зазначені вулиці мають статус доріг районного значення і належать до комунальної власності Києва.

Дирекція як замовник наголошує, що для будівництва будь-якого об'єкта інфраструктури, зокрема, для доставки будівельних матеріалів, використовується вся наявна дорожня мережа міста без конкретної прив'язки до вулиць, однак із урахуванням оптимальних маршрутів і дотриманням правил дорожнього руху.

"Важливо, що на зустрічах із громадою Русанівських садів фахівці Дирекції, проектних інститутів, Департаменту транспортної інфраструктури та депутати Київської міської ради інформували громаду щодо наявності у першопочатковому проекті мостового переходу місцевих проїздів у межах насипу на території Русанівських садів, із забезпеченням можливості з’їзду та заїзду на мостовий перехід", - йдеться в повідомленні.

У КП зазначають, що це ще раз доводить відсутність причин сьогоднішніх протестів, оскільки громада була ознайомлена з існуванням з'їздів з 2003 року.

"При цьому твердження активістів щодо планів будівництва з’їздів на Русанівські сади без продовження подальшої траси мостового переходу є необґрунтованими та безпідставними", - додають у Дирекції.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА