21:18 10.12.2020

У суді щодо обрання запобіжного заходу Януковичу у "справі Майдану" знову перерва, судді заявлено відвід

2 хв читати
У суді щодо обрання запобіжного заходу Януковичу у "справі Майдану" знову перерва, судді заявлено відвід

Печерський районний суд Києва у четвер, 10 грудня, продовжував засідання з розгляду клопотання Офісу генерального прокурора про обрання запобіжного заходу екс-президенту України Віктору Януковичу в "справі Майдану", рішення по суті так і не прийнято, заявлялася серія клопотань.

На засідання у четвер захисники Януковича за договором не з'явилися, його інтереси представляє безоплатний адвокат, призначений постановою суду напередодні вночі.

Після тригодинної перерви в засіданні, наданої для ознайомлення державного захисника з матеріалами, адвокат заявив серію клопотань про перенесення засідання, які не були задоволені судом: для ознайомлення з матеріалами справи, що становить 33 томи, для реалізації права на відпочинок, для побачення з клієнтом в РФ для узгодження правової позиції, для визначення ситуації з договору з адвокатами, які не з'явилися на засідання.

Після того як суд не задовольнив жодне з клопотань про перерву в слуханні справи, державний захисник Януковича заявив клопотання про відвід слідчого судді.

Для вирішення питання про відвід суд оголосив перерву, про дату та час засідання сторони будуть повідомлені.

Трансляція судового засідання велася на ютуб-каналі "Судова влада".

Раніше в середу суд весь день розглядав клопотання учасників процесу, так і не розпочавши клопотання по суті. Після тригодинної перерви на засідання, яке продовжилося в ніч на четвер, захист Януковича не з'явився, після чого суд виніс постанову про надання Януковичу безоплатного адвоката і перенесення слухання на 12 годину четверга.

Як повідомлялося, Київський апеляційний суд скасував заочний арешт Януковича і направив клопотання про обрання запобіжного заходу на повторний розгляд до суду першої інстанції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА