07:05 11.12.2020

Блок Кернеса на виборах секретаря Харківської облради підтримає кандидата від Слуги народу

1 хв читати
Блок Кернеса на виборах секретаря Харківської облради підтримає кандидата від Слуги народу

На першій сесії Харківської облради 8 скликання в п'ятницю, 11 грудня, "Блок Кернеса - Успішний Харків" підтримає кандидата на пост глави облради від "Слуги народу" Артура Товмасяна.

"Майбутні депутати Харківської обласної ради від "Блоку Кернеса - Успішний Харків" будуть підтримувати кандидата від "Слуги народу" Артура Товмасяна. Це було одноголосно прийнято на фракції", - повідомив в ефірі програми "Тема дня" на телеканалі UA: ХАРЬКОВ секретар Харківської міськради Ігор Терехов, який керував виборчою кампанією політсили.

Він повідомив, що був присутній на засіданні фракції в четвер удень.

"Ми розклали всі ситуації, які повинні були бути. Ми прийняли рішення. Сергій Іванович (Сергій Чернов, голова облради кількох скликань - ІФ) зняв свою кандидатуру з розгляду", - сказав Терехов.

Він відкинув припущення про існування домовленості, згідно з якою "Блок Кернеса" погодився підтримати кандидата на пост глави облради від "Слуги народу", оскільки депутати від СН проголосували за обрання Терехова секретарем міськради.

Як повідомлялося, раніше "Блок Кернеса - Успішний Харків" мав намір запропонувати обрати головою Харківської облради його нинішнього керівника Сергія Чернова.

До Харківської облради 8 скликання пройшли 5 політичних сил. "Блок Кернеса - Успішний Харків" буде представлений 46 депутатами, ОПЗЖ - 29. "Слуга народу" і "Блок Світличної "Разом" отримали по 17 мандатів, а Європейська солідарність - 11.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА