12:50 11.12.2020

Поїзди курсують у штатному режимі, в разі значного погіршення погоди можливі затримки - "УЗ"

1 хв читати
Поїзди курсують у штатному режимі, в разі значного погіршення погоди можливі затримки - "УЗ"

 "Укрзалізниця" подолала наслідки негоди, за 10 грудня зафіксовано запізнення лише двох поїздів далекого прямування.

"Наразі пасажирські поїзди прямують за графіком, залізниця працює у штатному режимі. Ситуація з рухом пасажирських та вантажних поїздів повністю контрольована. "Укрзалізниця" закликає пасажирів бути обережними на об'єктах залізничної інфраструктури, виконувати правила поведінки на вокзалах і станціях та уважно слухати оголошення на вокзалах, адже в разі значного погіршення погодних умов можливі затримки поїздів", - наголошується в повідомленні на сайті компанії.

Пасажирам рекомендують також брати до уваги прогноз погоди під час планування подорожей та організації трансферу до вокзалу.

У результаті обледеніння струмоприймачів у багатьох регіонах України 10 грудня із запізненням курсували два поїзди далекого сполучення і три електрички. Так, були зафіксовані затримки руху поїздів №88 Ковель - Новоолексіївка та №86 Львів - Новоолексіївка, а також електричок №6503 Коростень - Шепетівка, №6242 Фастів - Миронівка та №6037 Київ - Фастів. В середньому затримки становили до півтори години.

Загалом для боротьби з негодою у зимових умовах "Укрзалізниця" підготувала майже 200 снігоочисників та спеціалізованих машин. Майже 11 тис. стрілочних переводів обладнано пневмообдувкою, понад 2,4 тис. переводів - системами електрообігріву.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА