18:56 13.12.2020

Комунальники працюватимуть з 5-ї ранку для забезпечення нормального руху в Києві

1 хв читати
Комунальники працюватимуть з 5-ї ранку для забезпечення нормального руху в Києві

Працівники комунальних служб у зв'язку з погодними умовами в Києві розпочнуть роботу о 05:00 в понеділок, 14 грудня, щоб жителі зранку могли безпечно пересуватися містом.

"Ми посилимо роботу всіх комунальних служб вже зараз, щоб завтра вранці мешканці Києва безперешкодно та безпечно пересувались містом. Очільники районних державних адміністрацій, керуючих компаній, "Київавтодору" та "Зеленбуду" особисто організовують і контролюють дану роботу. Погодні умови надзвичайно мінливі і складні, однак ми повинні об’єднатися та працювати на випередження", – повідомив директор департаменту міського благоустрою Олексій Кулеба.

Він також наголосив, що посадові особи підприємств, установ та організацій нестимуть особисту відповідальність за неналежне виконання своїх обов’язків. Зокрема, за дії чи бездіяльність, що призвели до завдання шкоди майну або здоров’ю громадян, на власних та закріплених за ними територіях.

В Київській міській державній адміністрації нагадали, що відповідно до п. 7.5 та 8.3 Правил благоустрою Києва, балансоутримувачі зобов’язані дотримуватися відповідних технологій щодо забезпечення умов функціонування та утримання територій, закріплених за ними, в належному санітарно-технічному стані, зокрема, прибирати від снігу та ожеледі прилеглу на 10 м територію.

Як відомо, з вечора 10 грудня в Києві складні погодні умови, зокрема, ожеледь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА