08:59 14.12.2020

Новорічні ранки, святкові вечори та корпоративи заборонені в Узбекистані через COVID-19

1 хв читати
Новорічні ранки, святкові вечори та корпоративи заборонені в Узбекистані через COVID-19

Новорічні свята в Узбекистані будуть проходити тільки на відкритих майданчиках через загрозу поширення COVID-19, ранки в дитячих садах, святкові вечори в школах і вузах, корпоративи в держустановах заборонені, повідомляє в понеділок прес-служба Міністерства охорони здоров'я республіки.

"Рішенням спеціальної урядової комісії з протидії поширенню коронавірусу COVID-19 вводяться обмеження на проведення новорічних святкових заходів у закритих приміщеннях", - йдеться в повідомленні.

Винятком стане традиційна "Президентська ялинка", яка буде організована для вихованців будинків милосердя та дитячих містечок.

"Під час прийняття цього рішення враховувалося, що вихованці проживають в одній установі", - йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я.

"Зекономлені кошти рекомендовано направити домівкам милосердя, на підтримку сфер освіти, охорони здоров'я і на інші соціальні потреби", - йдеться в повідомленні.

Заборона не поширюється на святкові заходи, що проводяться громадянами в ресторанах і кафе за участю не більше 30 осіб та з суворим дотриманням санітарно-гігієнічних і карантинних вимог, додали в МОЗ.

За останніми даними, кількість заражень COVID-19 в Узбекистані перевищила 75 тис., зафіксовано 612 смертей.

Перший випадок зараження коронавірусом в Узбекистані був виявлений 15 березня.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА