13:19 14.12.2020

У Києві троє поліцейських утримували в гаражі чоловіка, вимагаючи у нього $2,5 тис. - ДБР

1 хв читати
У Києві троє поліцейських утримували в гаражі чоловіка, вимагаючи у нього $2,5 тис. - ДБР

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань у Києві викрили, задокументували та припинили протиправну діяльність заступника начальника відділу кримінальної поліції і двох оперуповноважених одного з УП ГУ Нацполіції в м. Києві, які вимагали й отримали неправомірну вигоду за невжиття заходів з документування злочинної діяльності.

"За попередньою інформацією, працівники поліції утримували громадянина України в межах гаражного кооперативу та вимагали від нього неправомірну вигоду за невжиття заходів з документування протиправної діяльності щодо можливого зберігання в гаражі бурштину", - йдеться в повідомленні прес-служби ДБР у понеділок.

11 грудня 2020 року працівники ДБР затримали правоохоронців на гарячому під час отримання ними неправомірної вигоди в сумі $2500 від громадянина України.

Наразі правоохоронцям повідомлено про підозру. Вирішується також питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою й відсторонення їх від обійманих посад.

"У разі доведення провини підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до десяти років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном до трьох років із конфіскацією майна", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА