13:38 14.12.2020

У Львові 15-річна дівчина загинула від удару електричним струмом під час того, як робила селфі на товарному вагоні - поліція

1 хв читати

Правоохоронці розслідують обставини загибелі 15-річної львів'янки, яка померла унаслідок ураження електричним струмом під час того, як робила селфі на товарному вагоні, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Сьогодні, 14 грудня, приблизно о 1:30 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення від медиків про тіло дівчини без ознак життя, виявлене на території товарного парку залізничної станції "Підзамче" у Львові. Загиблу виявив на шляхах машиніст поїзда та викликав карету швидкої допомоги. Як попередньо встановили медики, дівчина загинула внаслідок ураження електричним струмом", - йдеться у повідомленні на сайті поліції.

Правоохоронці встановили особу загиблої - 15-річної львів'янки, про зникнення якої напередодні повідомили його батьки. За їхніми словами, дівчина пішла з дому ввечері 13 грудня і не повернулася.

"Попередньо також встановлено, що ураження струмом дівчина дістала під час того, як робила селфі на товарному вагоні і торкнулася лінії електропередач", - додали в поліції.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою "нещасний випадок".

Триває досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА