13:01 15.12.2020

Погода в Україні суттєво не зміниться найближчими днями

2 хв читати
Погода в Україні суттєво не зміниться найближчими днями

Погоду більшої частини території України найближчої доби, 16 грудня, визначатиме поле підвищеного атмосферного тиску і тепла повітряна маса, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних областях очікується мокрий сніг із дощем, ожеледь, на решті території - без істотних опадів. У всій Україні, крім південної частини, на дорогах місцями ожеледиця. Вночі та вранці в західних, північних, центральних та Одеській областях - туман.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла. Вдень на крайньому півдні та заході країни 1-6° тепла.

У Києві в середу без істотних опадів. Уночі, вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця. Температура протягом доби від 1° морозу до 1° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, з початку метеорологічних спостережень у Києві в день 16 грудня найвища температура була 11,4° тепла у 2006 році, найнижча - вночі 24,6° морозу в 1997 році.

У середу, 17 грудня, у всій Україні без опадів. Скрізь, крім півдня, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, вночі на сході та північному сході країни до 5° морозу, вдень на Закарпатті, півдні Одещини та місцями на Прикарпатті 4-7° тепла.

У Києві в четвер без опадів. Уночі, вранці туман, на дорогах місцями ожеледиця. Температура протягом доби від 1° морозу до 1° тепла.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ракетного удару в Одеському районі загинула одна людина, восьмеро - поранені

Кількість постраждалих у Харкові сягнула 25 - Терехов

На Львівщині під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилася на дитину - ДСНС

У с. Веселе на Херсонщині через скидання вибухівки з дрона постраждали двоє людей

Росіяни атакували Дніпропетровщину дронами-камікадзе та артилерією - голова ОВА

В Одесі знову чути вибух, повідомив мер

У Києві на Броварському проспекті в ДТП загинула дитина, вагітна жінка і чоловік у важкому стані в лікарні - прокуратура

Кількість постраждалих у Харкові зросла до 19, із них четверо у важкому стані - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок ракетної атаки в Одесі збільшилася до п'яти осіб, пошкоджено цивільну інфраструктуру - ОВА

Російські війська скинули на Куп'янськ-Вузловий авіабомби, постраждала пенсіонерка - прокуратура

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА