15:27 15.12.2020

Станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в Києві та пересадка між ними закриті

1 хв читати
Станції метро "Хрещатик" і "Майдан Незалежності" в Києві та пересадка між ними закриті

Станції київського метрополітену "Хрещатик" і "Майдан Незалежності", розташовані в центрі Києва, а також пересадка між ними повністю закриті через повідомлення про мінування.

"Станції "Хрещатик", "Майдан Незалежності" і пересадка закриті на вхід і вихід. Надійшов анонімний дзвінок про мінування", - повідомляється на сторінці комунального підприємства "Київський метрополітен" у Фейсбуці у вівторок.

Раніше в КП повідомляли про закриття станцій на вхід, при цьому на вихід і пересадка між станціями продовжували працювати.

Як повідомлялося, учасники акції "СТОП локдаун!" проводять акцію протесту в центрі Києва з вимогою скасувати карантинні обмеження для малого і мікробізнесу, а також ухвалити законопроекти №3853-1 (2) і №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування.

На головній площі столиці виникли невеликі сутички мітингувальників із поліцейськими після спроби перших встановити намети. Пізніше в столичній поліції повідомили про 40 постраждалих поліцейських, більшість яких отримали опіки очей, після того як мітингувальники розпилили сльозогінний газ.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА