16:44 15.12.2020

У зв'язку з НП на Шулявському мосту влада змінила рух тролейбусів, які курсують ним

1 хв читати
У зв'язку з НП на Шулявському мосту влада змінила рух тролейбусів, які курсують ним

У зв'язку з падінням опор освітлення на Шулявському шляхопроводі на місці події, крім правоохоронців, працюють представники КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", фахівці КП "Київпастранс" та аварійна бригада КП "Київміськсвітло", а маршрути руху тролейбусів, що курсують мостом, були суттєво змінені.

Як повідомляє у вівторок прес-служба Київської міської державної адміністрації, наразі рух тролейбусів №22, 27, 30, 42 організовано у такий спосіб:

№22 - до вул. Дегтярівської та Індустріального шляхопроводу;

№27 - ст. м. "Почайна" - вул. Дегтярівська;

№30 - через Повітрофлотський проспект (в обидва напрямки) - ст.м. "Лук'янівська";

№42 - до Індустріального шляхопроводу.

"Причини падіння трьох опор освітлення на транспортній розв’язці на Шулявському шляхопроводі встановлюватимуть правоохоронні органи. Генеральний підрядник реконструкції шляхопроводу вже звернувся із заявою до поліції. Також до поліції із відповідною заявою звернувся замовник виконання робіт - КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва", - йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

Як повідомлялося, 15 грудня приблизно о 14:00-15:00 сталося падіння трьох опор освітлення в районі транспортної розв'язки на Шулявському шляхопроводі. Опори розташовані на смузі руху в напрямку вул. В. Гетьмана та вул. О. Довженка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА