19:57 15.12.2020

Поліція Києва демонтувала встановлені на майдані Незалежності намети, постраждали троє правоохоронців

1 хв читати
Поліція Києва демонтувала встановлені на майдані Незалежності намети, постраждали троє правоохоронців

Правоохоронці демонтували встановлені на майдані Незалежності намети, унаслідок сутички троє поліцейських дістали травми, повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"У повідомленні про проведення акції організатори не зазначали про встановлення наметів на майдані Незалежності. Зважаючи на це, правоохоронці демонтували їх. У результаті виникла штовханина, а згодом група нетверезих чоловіків нанесла тілесні ушкодження трьом поліцейським. Їх із розбитими обличчями та забоями тіла госпіталізували", - йдеться у повідомленні.

За фактом травмування поліцейських під час акції на майдані Незалежності розпочато кримінальне провадження за ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Встановлюються особи правопорушників. Поліцейські продовжують стежити за порядком у центральній частині столиці.

Раніше поліція Києва повідомила про те, що під час акції на майдані Незалежності у вівторок у Києві постраждали майже 40 поліцейських. За інформацією ЗМІ, серед протестувальників теж є постраждалий.

Як повідомлялося, учасники акції "СТОП локдаун!" вимагають скасувати карантинні обмеження для малого та мікробізнесу, а також ухвалити законопроекти №3853-1 (2) і №3993, спрямовані на захист спрощеної системи оподаткування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА