08:29 16.12.2020

Кошти спецфонду стануть додатковою допомогою для боротьби з коронавірусом у 2021 році

1 хв читати
Кошти спецфонду стануть додатковою допомогою для боротьби з коронавірусом у 2021 році

Кошти спеціального фонду в 2021 році підуть на боротьбу з коронавірусною хворобою, фінансування вакцинації і на підвищення зарплат медикам, заявляє голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

"Додатково буле створено спецфонд, туди, найімовірніше, за результатами першого кварталу спрямовуватимуться кошти, які підуть на вакцинацію, підтримку медиків, зокрема на збільшення їм заробітних плат", - сказав Разумков в ефірі телеканалу "1+1" вранці в середу.

Він розповів, що спочатку під час обговорення проекту держбюджету на 2021 щорічно виробляти "окремий фонд" не планували, однак після консультацій із представниками фракцій, Кабінету Міністрів все-таки вирішили такий фонд створити.

Разумков зазначив, що цей фонд не називатиметься "ковідним" й обсяг коштів у ньому буде меншим, ніж у створеному цього року "ковідному фонді". При цьому спікер звернув увагу на те, що законопроект про держбюджет на 2021 рік, ухвалений Верховною Радою у вівторок, передбачає кошти для боротьби з коронавірусом для деяких відомств, зокрема для міністерства охорони здоров'я, освіти, МВС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА