10:42 16.12.2020

Школи на період локдауну 8-24 січня можуть оголошувати канікули - Міносвіти

1 хв читати
Школи на період локдауну 8-24 січня можуть оголошувати канікули - Міносвіти

Міністерство освіти і науки України рекомендує школам за необхідності на період локдауну 8-24 січня 2021 року оголосити канікули.

"Через посилення протиепідемічних заходів учням заборонено відвідувати школи 8-24 січня 2021 року, водночас заклади зможуть оголосити на цей період канікули", - йдеться в рекомендаціях Міносвіти.

У період посилення карантинних обмежень учням, зокрема, заборонено відвідувати заклади загальної середньої освіти незалежно від форми власності, крім закладів дошкільної освіти та спеціальних навчальних закладів.

З огляду на це, міністерство просить вжити всіх можливих невідкладних заходів, спрямованих на належну організацію в цей період освітнього процесу в дистанційному форматі, зокрема за допомогою платформи для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів "Всеукраїнська школа онлайн".

Водночас Міносвіти рекомендує розглянути можливість за необхідності оголосити на цей час канікули.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України схвалив введення локдауну в Україні з 8 січня і до 24 січня 2021 року.

У цей період буде заборонено роботу кафе, ресторанів і барів (крім доставки і на винос), магазинів непродовольчих товарів, кінотеатрів, фітнес-клубів, спортзалів, театрів і ТРЦ.

Буде також відправлено на канікули всі заклади освіти, крім дитячих садків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА