19:43 16.12.2020

Зеленський створить координаційну раду із вирішення проблем мікробізнесу, перше засідання заплановано на 18 грудня

1 хв читати
Зеленський створить координаційну раду із вирішення проблем мікробізнесу, перше засідання заплановано на 18 грудня

Президент України Володимир Зеленський створює координаційну раду, метою якої є напрацювання законодавчих змін щодо комплексного вирішення проблем мікробізнесу, повідомив керівник Офісу глави держави Андрій Єрмак.

Як повідомляється на сайті президента, до цього дорадчого органу увійдуть представники мікробізнесу з кожного регіону, представники спілок та об'єднань підприємців малого та середнього бізнесу, незалежні експерти, представники уряду та Офісу президента України.

Перше засідання координаційної ради у форматі відеоконференції заплановано на 18 грудня.

Єрмак повідомив, що сам очолить координаційну раду і особисто модеруватиме діалог із представниками підприємців. За його словами, у результаті мають бути напрацьовані компромісні законодавчі зміни щодо податкового навантаження, адміністрування збору податків, зокрема, деталі використання РРО.

"Для президента України дуже важливо, щоб малий бізнес працював і розвивався. Щоб людям було зручніше працювати легально, а податківці створювали для людей комфортні умови і більше уваги приділяли ухиленню від сплати податків великих підприємств", - сказав він.

За словами Єрмака, він вже передав головам обласних державних адміністрацій доручення президента сформувати робочі групи за участю представників мікробізнесу від кожного регіону.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА