10:06 17.12.2020

Влада КНДР посилює заходи протидії коронавірусу

1 хв читати

Влада КНДР активізує загальнонаціональну кампанію із боротьби з пандемією COVID-19, повідомило Корейське центральне інформаційне агентство (КЦІА).

За даними КЦІА, "центральні підрозділи з надзвичайних ситуацій у сфері боротьби з пандемією вводять заходи для оперативного вирішення" можливих ситуацій із коронавірусом.

"Вони проводять ідеологічне виховання в різних формах і різними методами серед всіх жителів країни з метою змусити їх суворо дотримуватися введених владою протиепідемічних заходів, з усвідомленням того, що вони (жителі - ІФ) - борці з епідемією; а також з метою подальшого зміцнення протиепідемічної атмосфери в широких масштабах", - йдеться в повідомленні КЦІА.

Крім того, інспекційні й карантинні підрозділи вводять "високі вимоги, щоб люди суворо дотримувалися... методів дезінфікування".

Зокрема, йдеться про перевірки на можливу наявність вірусу в портах і на прикордонних пунктах. Промислові підприємства, у свою чергу, проводять дезінфекцію приміщень і робочих майданчиків, а також вимірюють температуру робочих відповідно до вимог правил із боротьби з COVID-19.

Водночас у повідомленні не міститься інформації про випадки зараження коронавірусом у КНДР.

Із початку 2020 року в КНДР введено суворі противірусні заходи та закрито кордони.

Наприкінці листопада державні ЗМІ повідомляли, що Пхеньян був приведений у стан підвищеної готовності проти коронавірусу. Було припинено роботу ресторанів та громадських лазень, а також обмежено пересування людей у столиці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА