13:51 17.12.2020

Офіс президента співчуває у зв'язку зі смертю мера Харкова Кернеса

1 хв читати
Офіс президента співчуває у зв'язку зі смертю мера Харкова Кернеса

Ставлення до міського голови Харкова Геннадія Кернеса в суспільстві не було однозначним, проте у нього було бачення розвитку свого міста, заявили в Офісі президента України.

"Саме як міський голова він працював, вкладаючи у Харків усі свої емоції та компетенції. Люди це цінували. Люди обирали саме його міським головою. Якщо наступний міський голова Харкова зможе забезпечити якість управління міським господарством і такий самий соціально орієнтований зміст міської політики, це буде мінімум того, що необхідно для пам’яті про мера Геннадія Кернеса", - наголошується заяві, оприлюдненій прес-службою Офісу президента у Telegram-каналі.

"Співчуваємо близьким, сім'ї і харків'янам", - додали в Офісі президента.

Як повідомлялося, Кернес помер на 62-му році життя в берлінській клініці "Шаріте", де проходив лікування після ускладнень від COVID-19.

Кернеса вперше було обрано міським головою Харкова в 2010 році. 4 листопада 2020 року Харківська міська територіальна виборча комісія вдруге визнала Кернеса обраним міським головою. Він набрав найбільшу кількість голосів виборців, які взяли участь у виборах, - за нього проголосували 60,34% виборців.

Джерело: https://t.me/OP_UA/3400

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА